Marcela Fota

Însă acum după ce a și-a refăcut viața a fost criticată dur. Nunta Targu Jiu Anna Events- colaj hore Video.


Afghan Refugee Girl Laiba Hazrat 5 Sits On A Bed Next To Her Sleeping Granfather Outside Their Home In A Slum Refugee Poverty Children Middle East Culture

Greu încercată de viață interpreta de muzică populară și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr de 23 de ani fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova.

. Singura dorință pe care artista o mai are este să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi. Intotdeauna se poate mai bine insa si mai rau. 201k Followers 548 Following 555 Posts - See Instagram photos and videos from Marcela Fota fotamarcela.

Soțul ei a suferit un infarct în timp ce se afla într-un birou de copiat acte din Craiova. Soțul cântăreței Marcela Fota a murit după ce a suferit un infarct. Marcela Fota iubeşte din nou.

Să pierzi pe cineva drag este greu. Marcela Fota este la cei 45 de ani ai săi una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Ce drame făcea Marcela Fota a fost criticată după ce s-a aflat că și-a refăcut viața cu un băiat de doar 23 de ani.

Insa mai trist e sa nu ai pe cine pierde pentru ca esti singur. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Care este starea de sănătate a vedetei acum.

Niciodată nu am avut această teamă. La finalul anului 2020 soțul artistei a murit. Invitată în emisiunea Mirelei Vaida Marcela a vorbit despre cele mai importante schimbări care au avut loc în viața sa în ultima perioadă.

Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani. După doi ani plini de durere cauzată de moartea soțului ei interpreta de muzică populară iubește din nou și se bucură de viață. Marcela Fota a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci când și-a pierdut soțul chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Artista se căsătorise cu iubitul său după 13 ani de relație. Se pare că acest lucru nu a fost pe placul tuturor astfel că mulți s-au grăbit să o critice pe artistă pentru acest lucru. Cântăreața încă vorbește cu lacrimi în ochi despre durerea fulgerătoare care a cuprins-o din acea zi.

Marcela Fota este la cei 45 de ani ai săi una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct la 47 de ani. Soțul cântăreței a murit în urma unui infarct la 47 de ani la o zi după Crăciun.

Marcela Fota și familia ei au trecut printr-o adevărată dramă spre finalul anului 2020. Nu am crezut vreodată că cineva te poate lua de lângă mine. Când spui mizicăspui iubire Cântecul meu de dragosteeste pentru voi Marcela Fota - Bate inima in mineVa invit sa va abonati.

Marcela Fota criticată dur pentru că are un iubit mai tânăr la doi ani de la moartea soțului. Bărbatul a murit anul trecut în a treia zi de Crăciun. Un colaj cântat din suflet pentru voi vi-l dăruiesc cu drag.

30 iulie 2022 A răsărit soarele și pe strada Marcelei Fota. Articolul continua dupa recomandari Loredana Groza luată cu ambulanța. În urmă cu nouă luni Marcela Fota și-a pierdut soțul după ce acesta a făcut infarct.

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune însă fără succes. În anul 2020 cântăreața și-a pierdut soțul. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct la 47 de ani.

Marcela Fota - Colaj de petrecere 2020Va invit cu mare drag sa va abonati. Cele mai frumoase poze cu cântăreața de muzică populară Marcela Fota le găsiți pe contul ei de Instagram fotamarcela Conform biografiei oficiale Marcela Fota zodia Rac s-a născut în data de 20 iulie 1977 în comuna Melinești din județul Dolj. Marcela Fota 45 de ani a trecut printr-o adevărată traumă în urmă cu aproape doi ani.

M arcela Fota și-a refăcut viața după ce în urmă cu doi ani bărbatul cu care s-a căsătorit și are un băiat a încetat din viață subit. Cum a reacționat artista. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a suferit un infarct și în ciuda eforturilor medicilor care au efectuat manevre de resuscitare acesta nu.

Marcela Fota 45 de ani a trecut printr-o adevărată traumă în urmă cu doi ani. Va ofer cântece de dragoste de fericire sau necaz dar ș. Marcela Fota și-a refăcut viața la doi ani de la moartea soțului ei.

Marcela Fota zodie iubit unde locuiește și dacă iubește din nou. Greu încercată de viață artista pare că și-a găsit de câteva luni liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova. Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr în vârstă de 23 de ani la doi ani de la moartea soțului său.

Cei doi se iubeau nebunește și formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc. După doi ani dificili cântăreața a reușit să zâmbească din nou după ce a lăsat un alt bărbat să intre în viața ei. De atunci viața artistei și a băiețelului lor David s-a schimbat radical.

Vă invit să ascultați cele mai frumoase cântece ale mele de până acum strânse într-un frumos colaj. Marcela Fota a trecut prin momente de coșmar în urmă cu aproximativ doi ani atunci când soțul ei s-a stins din viață. Marcela Fota declară că se încarcă cu energia publicului fapt pentru care a decis să scrie o melodie plină de viață pe care să o cânte pentru prima dată în ziua de Paște.

Artista a trecut printr-o adevărată dramă la sfârşitul anului 2020 când soţul ei s-a stins dinm viaţă. Printre aceștia se numără și o colegă de breaslă care a făcut o remarcă. Artista se apară și spune că nu este responsabilă decât de fericirea ei și a fiului său.

Muzica înseamnă iubire și viață Paște fericit tuturor. În cadrul unei emisiuni de televiziune artista a mărturisit că în prezent se află într-o relație. Marcela Fota - colaj nou 2019.

Greu încercată de viață artista pare că și-a găsit de câteva luni liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova. Nu m-am gândit că mi-te poate fura tocmai Cel care s-a buc. Cei doi aveau o relație minunată de 14 ani și se înțelegeau foarte bine.


Pin On Muzica Pentru Bunici


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Marcela Fota De Ar Fi Anii Să Se Ntoarcă


Pin On Muzica Populara


Pin On Artă


Filmări Etno Tv


I Pinimg Com 564x F8 Fa C0 F8fac04e3b84e5d65cccca1


Porta Romana Slb59 Harry Desk Lamp Bronze Lamp Table Lamp Design Desk Lamp


Pin Su Destine Celebre


Pin On Places To Visit


Marcela Fota Locul Mamei De La Masă


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica Arte


Pin On Muzica


Marcela Fota Am Un Vecin Tinerel


Emilia Dorobantu Si Orchestra Lautarii Neica Sprancene șurate Youtube Orchestra Youtube Sis


Pin On Muzica Populara


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women

You have just read the article entitled Marcela Fota. You can also bookmark this page with the URL : https://upinqiruanramdan.blogspot.com/2022/08/marcela-fota.html

0 Response to "Marcela Fota"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel